hygienia ja
ilmanpuhdistus

HYGIENIA JA ILMANPUHDISTUS

Valokatalyysipinnoitus

Valokatalyysiin perustuva titaanidioksidipinnoitus sopii ihan kaikkialle, missä pintahygienian taso halutaan pitää korkealla ja ilmassa liikkuvien mikrobien määrä kurissa. Se on pitkäikäinen, turvallinen ja luonnollinen ratkaisu. Toimii myös epämiellyttävien hajujen ja oireilua aiheuttavien VOC-yhdisteiden sekä toksiinien eliminoimiseen sisätiloista. Käyttökohteita esimerkiksi pöydät, tuolit, tiskit, kaiteet, liukuhihnat, pukukaapit, hissin napit, valokatkaisijat… ja lisäksi seinät ja katot.

Kun pinnoite asennetaan laajasti seinä- ja kattopinnoille, ilmaa puhdistava ja sisäilmaoireilua vähentävä vaikutus on huomattava. Pinnoitteen asennus tehdään tähän tarkoitukseen suunnitellulla ruiskulla. Suojakerros on silmille lähes näkymätön eikä se muuta materiaalien ulkonäköä. Käsittelyn jälkeen tilat ovat käytettävissä heti  seuraavana päivänä.

Titaanidioksidi on on pitkävaikutteinen suoja-aine, joka pitää pinnat hygieenisinä ja helpottaa niiden puhdistamista. Käsittely myös vähentää merkittävästi julkisten tilojen mikrobikasvustoja!

Suoja-aineen sisältämä titaanidioksidi tuottaa valolle altistuessaan happiradikaaleja. Aktivoitunut happi hajottaa bakteerit, homeet, virukset ja likaavat orgaaniset pienhiukkaset vedeksi ja hiilidioksidiksi. Käsiteltyjen pintojen lisäksi myös ympäröivä ilma puhdistuu ja raikastuu.

Ilmiö on sama kuin luonnossa, jossa auringonvalo hapettaa ilman epäpuhtauksia vaarattomiksi yhdisteiksi. Titaanidioksidi katalysoi sisätiloissa samaa happiradikaalien tuotantoa keinovalon avulla, ja pinnoite toimii loistavasti vuosien ajan. Normaali mekaaninen kuluminen heikentää tehoa kuitenkin hiljalleen, joten suosittelemme käsittelyn uusimisväliksi kymmentä vuotta.

Huippuluokan pintahygienia.
Ilmanpuhdistus.
Hajunpoisto.

Myös ulkopinnoilla voidaan käyttää valokatalyyttistä suoja-ainetta, joka estää orgaanisen lian tarttumisen. Suojaus muodostaa ns. itsepuhdistuvan pinnan, jolta sadevesi huuhtoo lian mukanaan. Tästä käsittelystä löytyy lisätietoa ulkopintojen suojauksista kertovalla sivulla.

Bacoban - nanosuojan sisältävä puhdistus- ja desinfiointiaine

Valokatalyysipinnoitteen lisäksi kosketuspinnoilla kannattaa viikkosiivouksen yhteydessä käyttää myös Bacobania, nanosuojan sisältävää patentoitua pintadesinfiointiainetta. Bacoban sekä puhdistaa että desinfioi pitkävaikutteisesti, antimikrobisia aineita vapautuu hitaasti jopa 10 vuorokauden ajan. Aine on tehokas viruksia, bakteereita ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Se myös vähentää bakteerien aiheuttamia hajuja ja helpottaa siivousta, koska lika ei tartu suojattuihin pintoihin. Bacobania voidaan käyttää lähes kaikille materiaaleille, kuten muoville, metallille, lasille, keramiikalle ja tekstiileille.

Bacoban-suoja tai molemmat pintakäsittelyt yhdessä tekevät ympäristöstä hygieenisemmän ja samalla turvallisemman. Tämä on tärkeää esimerkiksi hoitolaitoksissa ja vanhusten asumisyksiköissä, kuntosaleilla, liiketiloissa, ostoskeskuksissa, taloyhtiöiden yhteisissä tiloissa, urheilutaloissa ja uimahalleissa ja ylipäätään kaikissa julkisissa tiloissa.

Valokatalyysipinnoitteen lisäksi kosketuspinnoilla kannattaa viikkosiivouksen yhteydessä käyttää myös Bacobania, nanosuojan sisältävää patentoitua pintadesinfiointiainetta.

Bacoban sekä puhdistaa että desinfioi pitkävaikutteisesti, antimikrobisia aineita vapautuu hitaasti jopa 10 vuorokauden ajan. Aine on tehokas viruksia, bakteereita ja muita taudinaiheuttajia vastaan. Se myös vähentää bakteerien aiheuttamia hajuja ja helpottaa siivousta, koska lika ei tartu suojattuihin pintoihin. Bacobania voidaan käyttää lähes kaikille materiaaleille, kuten muoville, metallille, lasille, keramiikalle ja tekstiileille.

Bacoban-suoja tai molemmat pintakäsittelyt yhdessä tekevät ympäristöstä hygieenisemmän ja samalla turvallisemman. Tämä on tärkeää esimerkiksi hoitolaitoksissa ja vanhusten asumisyksiköissä, kuntosaleilla, liiketiloissa, ostoskeskuksissa, taloyhtiöiden yhteisissä tiloissa, urheilutaloissa ja uimahalleissa ja ylipäätään kaikissa julkisissa tiloissa.

hoivakoti valokatalyysipinnoitus
kuntosali valokatalyysipinnoitus

Jos olet kiinnostunut ottamaan Bacobanin puhdistus- ja desinfiointikäyttöön omassa yrityksessäsi, sitä on mahdollista hankkia meidän kauttamme. Ainetta löytyy sekä suihkepullossa että puhdistusliinoina. Jätä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.