MUUT
PALVELUT

MUUT
PALVELUT

Kerralla kaikki kuntoon!

Rapisseita maalipintoja? Irronneita laattoja ja kadonneita säätöjalkoja? Ei haittaa! Nanopinnoituksen yhteydessä on usein järkevää tehdä muitakin ajankohtaisia huolto- ja korjaustoimia. Yrityksellämme on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus saneeraus- ja pintakäsittelytöistä, joten nämä palvelut sopivat loistavasti nanopinnoituksen kylkeen. Ammattilaisiltamme onnistuvat isotkin remontit, mutta huolehdimme mielellämme myös pienet yksityiskohdat kuntoon. Sekä sisällä että ulkona. Kysy lisää!

Joustavia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

silikoninpoisto

SILIKONISAUMOJEN VAIHTO

Silikonisaumat suositellaan uusittaviksi 3-7 vuoden välein, eli käytännössä tämä homma kannattaa tehdä vanhemmissa kylppäreissä aina nanopinnoituksen yhteydessä.

Uusi, joustava sauma kestää taas vesirasitetta ja on ulkonäöltään paljon miellyttävämpi kuin repsottava,  kellastunut tai homeen pilkuttama edeltäjänsä.

laattasaumojen vaihto

LAATTASAUMOJEN KORJAUS JA UUDELLEENSAUMAUS

Kuluneet ja halkeilleet laattasaumat näyttävät ikävältä ja keräävät paljon vettä, mikä hidastaa tilojen kuivumista.

Yksittäiset koloset voidaan paikata, mutta laajemman alueen ollessa kyseessä saumat avataan noin 3 mm syvyydeltä ja saumataan uudelleen laattoja tai vesieristystä vahingoittamatta. Samalla saumojen väriä voi halutessaan muuttaa, jolloin kylppärin ilme muuttuu pienellä vaivalla.

kopolaattojen injektointi

KOPOLAATTOJEN INJEKTOINTI

Kuuluuko laattoja koputellessa ontto ääni? Kyseessä ovat taustastaan irronneet kopolaatat, jotka halkeavat herkästi ja ajan myötä tipahtavat seiniltä alas. Siksi injektointi eli kiinnitys kannattaa tehdä ennen lisävaurioiden syntymistä.

Injektoinnissa kaakelisaumoihin tehdään reikiä, joista epoksiliima pursotetaan laattojen alle. Näin saadaan luja kiinnitys. Lopuksi reiät saumataan piiloon. Nopeaa, siistiä ja edullista!

lauteiden uusinta

LAUTEIDEN JA PENKKIEN UUSIMINEN

Lauteiden rungot ovat usein aivan käyttökelpoisia, ja vain pinttyneet laudepuut uusimalla saa raikastettua koko saunan ilmeen. Uudet puupinnat kannattaa suojata värittömällä, hengittävällä nanosuojalla, joka estää likaa imeytymästä ja suunnilleen tuplaa lauteiden käyttöiän.

Myös kylpy- ja pukuhuoneiden penkkien kuluneimmat pinnat on helppo vaalentaa hiomalla tai tai tarvittaessa kokonaan uusia ja suojata.

saunan vahakäsittely

SAUNAN VAHAKÄSITTELY

Jos puupinnat ovat kellastuneita, tummuneita tai kuluneita, mutta eivät vielä vaadi uusimista, on vahakäsittely nopea ja edullinen tapa ehostaa sauna. Paneelien alkuperäinen suoja kuluu hiljalleen pois, joten tyylikkään ulkonäön lisäksi saunavahalla saadaan pinnat suojattua halkeilulta ja kosteuden kertymiseltä vuosiksi eteenpäin. Käsittely sopii seinä- ja kattopinnoille, mutta myös lauteille.

Vahasävyjen valikoima on laaja. Valitse siis mieleisesi tai anna suunnittelijamme tehdä ehdotus saunatilojen uudesta ilmeestä.

KIUASKIVIEN VAIHTO JA MUUTA PIENTÄ, MUTTA TÄRKEÄÄ...

Uudet kiuaskivet ovat hyvä esimerkki pienestä asiasta, jolla on suuri merkitys asukkaille.

Otamme töitä tehdessämme kohteen huomioon kokonaisvaltaisesti ja vaihdamme ohimennessä vaikkapa hajonneen pyyhekoukun tai välkkyvän lampun. Keikkuviin penkinjalkoihin on helppo hankkia uudet säätöjalat ja repsottava lista vaatii vain pari pientä naulaa.

MAALAUS- JA PINNOITUSTYÖT

Nämä ovat perusduuniamme. Tasoitukset, rappaukset, maalaukset ja laatoitukset… niin ulkona kuin sisälläkin. Uusina tuotteina käytössämme ovat nanosuoja-aineet, joihin olemme itse kovasti ihastuneet! Sekä näkymättömiä että värillisiä vaihtoehtoja. Ja mikä parasta, kiviainespinnoilla toimivat paremmin kuin maali!

betonin kuultoväri

VÄRIKKÄÄT NANOSUOJAUKSET

Tämä on pakko mainita: Betoniseinä, hierretty sokkeli tai ulkolaatoitus… Maalit hilseilevät ajan myötä, mutta nanopinta ankkuroituu pysyvästi kiinni alustaansa antaen huomattavasti paremman suojan rapautumista, likaantumista ja säärasitusta vastaan. Tarjolla yli sata kuultoväriä sekä metallisävyjä ja wetlook-ilmeisiä vaihtoehtoja. Katso kuvia!

ERIKOISPUHDISTUS- JA DESINFIOINTIPALVELUT

Käytämme ekologisia, mutta tehokkaita pesuaineita, joilla kalkkitahrat, ruoste, home ja rasvatahrat saadaan selätettyä. Märkätilojen lisäksi puhdistamme myös lattioita sekä lasi-, metalli- ja luonnonkivipintoja.

Poistamme graffiteja ja teemme graffitisuojauksia. Lisäksi tarjoamme akuuttikohteisiin pitkävaikutteista desinfiointipuhdistusta.