REFERENSSIT

REFERENSSIT

Ongelmanratkaisua ilman kallista remonttia

Niin taloyhtiöiden kuin kotienkin kovalla käytöllä olevat suihku- ja saunatilat ovat haastavia puhdistettavia, mutta peliä ei ole menetetty! Ammattilaisillamme on käytettävissään pitkä kokemus, oikeat työkalut ja parhaat mahdolliset aineet. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen ja suunnittelemaan juuri sinulle sopivan puhdistus- ja suojausratkaisun. Nanokäsittely sopii loistavasti uusille tiloille, mutta huolellisen monivaihepuhdistuksen avulla vanhatkin pinnat saadaan elvytettyä lähes uudenveroisiksi.

Niin taloyhtiöiden kuin kotienkin kovalla käytöllä olevat suihku- ja saunatilat ovat haastavia puhdistettavia, mutta peliä ei ole menetetty! Ammattilaisillamme on käytettävissään pitkä kokemus, oikeat työkalut ja parhaat mahdolliset aineet.

Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen ja suunnittelemaan juuri sinulle sopivan puhdistus- ja suojausratkaisun. Nanokäsittely sopii loistavasti uusille tiloille, mutta huolellisen monivaihepuhdistuksen avulla vanhatkin pinnat saadaan elvytettyä lähes uudenveroisiksi.

KALKKISAOSTUMAT

Nanokäsittely sopii loistavasti uusille tiloille, mutta monivaihepuhdistuksen avulla vanhatkin pinnat saadaan elvytettyä lähes uudenveroisiksi ja niiden käyttöikä pitenee reippaasti. Seuraavat ennen ja jälkeen -kuvat keskittyvät pesutilojen yleisimpien haasteiden selättämiseen, jonka jälkeen itse pinnoitus onkin simppeli homma.

KALKKISAOSTUMAT

Eri puolille kylppäriä kerrostunut kalkki on harmillisen tuttu näky. Saostumien syntymistä ei voi kokonaan estää, mutta lattian kuivaaminen suihkun jälkeen vähentää kalkin kerääntymistä ja helpottaa puhdistamista. Kalkinpoistossa käytettävät happamat aineet tulee aina huuhdella huolellisesti ja neutralisoida pinnat, jotta hapot eivät pääse imeytymään laattasaumoihin ja haurastuttamaan niitä.

HOMETÄPLÄT JA PUNAHOME

Tummat hometäplät syntyvät kosteuden ja puutteellisen ilmanvaihdon seurauksena. Pienessä määrin esiintyessään ne ovat lähinnä esteettinen haitta, joka saadaan laattasaumoista pesemällä vaalennettua tai poistettua. Jos homekasvustoa on paljon tai pilkut palaavat siivouksen jälkeen nopeasti takaisin, kannattaa laattasaumat uusia. Silloin saadaan poistettua myös syvemmällä olevat homeitiöt.

Silikonisaumoista hometäpliä on lähes mahdoton poistaa, joten paras ratkaisu on vaihtaa silikonit kokonaan. Silikonisaumojen suositeltu käyttöikä on 3-7 vuotta, joten yleensä ne on muutenkin järkevää vaihtaa pinnoituksen yhteydessä. Nanokäsittelyn jälkeen tilat kuivuvat nopeammin, mikä ennaltaehkäisee homeiden kasvua.

Suihkunurkissa lymyilevä punertava lima on punahometta. Epämiellyttävää, mutta ihmisille ja rakenteille vaaratonta. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole home vaan bakteerikasvusto, joka nauttii kosteudesta ja herkuttelee saippua- ja shampoojäämillä. Harjapesu ja kosteiden nurkkien kuivaaminen pitävät nämä mikrobit kurissa.

TAHRAT JA PINTTYNYT LIKA

Ajan saatossa etenkin huokoiset materiaalit imevät sisäänsä monenlaista likaa ja kellastuvat tai pinttyvät tunkkaisen näköisiksi. Pinnoille saattaa kertyä myös ruostetta ja muita tahroja. Syväpuhdistamalla kivipintojen ilme saadaan yleensä raikastettua niin hyvin, että ne voidaan nanopinnoittaa likaa hylkiviksi. Myös laattojen uudelleensaumaus on tarvittaessa mahdollista.

Lauteiden, penkkien ja paneelien uusimisen yhteydessä myös puupintojen nanopinnoitus on suositeltavaa. Rasva, lika ja kosteus eivät pääse imeytymään suojan läpi, joten esimerkiksi lauteiden käyttöikä tuplaantuu.

Millä me puhdistamme?

Käytämme sekä emäksisiä että happamia aineita ja useita erilaisia mekaanisia työvälineitä ja menetelmiä. Valitsemamme pesuaineet ovat tehokkaita, mutta mahdollisimman ekologisia, ja osa aineista onkin täysin biohajoavia. Teho perustuu esimerkiksi orgaanisiin komponentteihin, bioaktiivisiin ainesosiin, maitoheraan ja hedelmähappoihin.

WAU mitä efektejä! Kun värillä on väliä...

Usein käytetään näkymättömän suojan antavia nanopinnoitteita, joista löytyykin huippuhyviä vaihtoehtoja suojaamaan kosteudelta, öljytahroilta, orgaaniselta lialta, kulumiselta, säärasitukselta ja graffiteilta. Värittömien pinnoitteiden lisäksi tarjolla on kuitenkin myös muita herkkuja! Olemme itsekin astuneet näiden tuotteiden ihmeelliseen maailmaan vasta äskettäin, ja hypimme vielä innosta näiden suoja-aineiden toimivuuden, visuaalisuuden ja lukemattomien käyttömahdollisuuksien vuoksi.

FACEAL COLOR - KIEHTOVA KUULTOVÄRI

Kuultoväri ja suoja-aine samassa tuotteessa mahdollistaa visuaalisesti upeiden kivi-, tiili- ja betonipintojen luomisen vaativissakin kohteissa. Suojaus tasoittaa pohjan värieroja luoden näin visuaalisesti yhtenäisen kuultoväripinnan. Yli sadan perusvärin lisäksi löytyy erikoisvärejä ja metallivärejä. Tuotetta on käytetty lukuisissa kohteissa betonin värikorjauksiin ja sen avulla on luotu uusiin rakennuksiin uniikkeja, näyttäviä koristebetonipintoja ja betonielementtejä.

VÄRIÄ SYVENTÄVÄ WETLOOK INTENSE

Tämä tuote on valloittanut lähes jokaisen siihen tutustuneen! Kiven tai betonin omaa sävyä korostava wetlook-suojakäsittely on paikallaan silloin, kun sävyjä halutaan kirkastaa, elävöittää tai tummentaa.
 
Punaisesta tulee todella punainen ja harmaa tummuu upeasti. Haaleanmustasta betonista tulee intensiivisen musta. Käsittelyn ansiosta julkisivut jsekä muut kivi- ja laattapinnat saavat kauniin ja arvokkaan ilmeen vuosiksi eteenpäin. Visuaalisen ulkonäön lisäksi pinnoite hylkii voimakkaasti vesi- ja öljylikaa ja toimii myös graffitisuojana.